fbpx

Липсват продукти в количката.

Общо:

3 основни съвета при избора на сватбена торта

1. Първо изберете мястото и стила на сватбата

Помислете за избор на сватбена торта след като сте избрали място и сватбен стил – така тортата ще се впише във вашето тържество. Локацията на вашата сватба е едно от най-важните неща. Спрямо нея вие може да изберете сладкарница в района, която да ви изработи сватбена торта. Нашата сладкарница доставя в град Пловдив и околните села и градове – Перущица, Устина, Труд и други.

Стилът на сватбата е от изключителна важност при избора на торта. Ако имате определена насока – например сватбата е много елегантна бихте търсили такъв тип торта, ако сватбата е бохо стил ще искате нещо по-разчупено. Затова е и важно преди да пристъпите към сватбената тортата да имате представа как бихте искали да изглежда сватбата ви.

2. Изберете няколко любими ваши сладкарници и си уговорете дегустация

Съветваме ви  да изберете не повече от 3 ваши любими сладкарници и да си уговорите дегустация.  Много често младоженците се опитват да се съобразят с вкусовете предпочитания на своите гости. Ние ви съветваме да изберете вкус, който вие харесвате. Разбира се ако имате гости с непоносимост или алергии е важно да се отбележи. При дегустацията опитайте поне 3 различни вкуса, като предварително насочите сладкаря какво обичате и предпочитате. Добре е да съобразите вкуса на тортата със сезона – за летния сезон не са подходящи тежки шоколадови торти, а за зимата плодови. Ако имате допълнителни въпроси относно тортата не се колебайте да обсъдите със сладкаря.

3. Не оставяйте поръчката на торта за последния момент.

Ако вече сте си избрали сладкарница, която ще изработи вашата сватбена торта и вкус и визия на самата торта, ви съветваме да не оставяте поръчката в последния момент. Често покрай цялата лудница по организация на сватбата тортата остава на заден план и в последния момент. Важно е да знаете, че по-малките сладкарници имат определен капацитет за приемане на поръчки и датата може да се заеме. Затова планирайте поръчката си поне няколко месеца по-рано от сватбения ви ден.

Знаем, че организирането на сватба е свързано с много притеснения и безброй задачки. Нещото, за което не трябва да се притеснявате е вашата сватбена торта. Ние ще се погрижим гостите ви да бъдат очаровани от вкуса и визията. Ако харесвате стила на нашите сватбени торти свържете се с нас за дегустация и повече информация.

Форма за запитване:

"*" показва задължителните полета

Име*
Фамилия*
DD наклонена черта MM наклонена черта YYYY
Пуснете файловете тук или
Максимален размер на файла: 16 MB.