Сватбени торти

Ние от Сладкарница Стената предлагаме разнообразни дизайни на сватбени торти, които могат да се изменят спрямо вашите предпочитания. Основно се разграничават в 4 вида. 

Полугола торта

Описание: редуващи се блатове и крем, без изгладени страни, симпатично несъвършена, богато или семпло декорирана със сезонни плодове и цветя. 

Тортата може да бъде с различни на вкус, блатове и крем, като и различни комбинации със свежи плодове и естествени цветя. 

Етажите на тортата зависи от броя парчета.
Цената за едно парче торта варира в границите от 6.90 лв. до 8.90 лв. Цената включва доставка до мястото на събитието в района на гр. Пловдив и околните села и градове.

Торта с плодове и цветя

Описание: торта е изцяло покрита с крем, декорирана със сезонни  плодове и цветя. 

Тортата може да бъде с различни на вкус блатове и крем, като и различни комбинации със свежи плодове и естествени цветя.  Етажите на тортата зависи от броя парчета.

Цената за едно парче торта варира в границите от 6.90 лв. до 8.90 лв. Цената включва доставка до мястото на събитието в района на гр. Пловдив и околните села и градове.

Мини тортички и връхна торта

Описание: Индивидуална тортичка за всеки гост. Тортичката може да е полу-гола или изцяло покрита с крем, декорирана със сезонни  плодове и цветя. 
Тортата може да бъде с различни на вкус блатове и крем, като и различни комбинации със свежи плодове и естествени цветя. 
Цената за 1 брой мини торта е 7.80 лв. Цената на топ тортата в зависимост от вкуса варира между 69.00 лв и 79.00 лв. за 10 парчета.

Цената включва доставка до мястото на събитието в района на гр. Пловдив и околните села и градове.

Торта с къпкейкчета и връхна торта

Описание: връхна торта, с къпкейкчета  поставени на многоетажна стойка, богато или семпло декорирани със сезонни плодове и цветя.

 Тортата и каксчетата могат да бъдат с различни на вкус, блатове и крем, като и различни комбинации със свежи плодове и естествени цветя. Етажите на тортата зависи от броя парчета.
Цената включва доставка до мястото на събитието в района на гр. Пловдив и околните села и градове.

Гола торта

Описание: редуващи се блатове и крем, без изгладени страни, симпатично несъвършена, богато или семпло декорирана със сезонни плодове и цветя. 

Тортата може да бъде с различни на вкус, блатове и крем, като и различни комбинации със свежи плодове и естествени цветя. 

Етажите на тортата зависи от броя парчета.
Цената за едно парче торта варира в границите от 6.90 лв. до 8.90 лв. Цената включва доставка до мястото на събитието в района на гр. Пловдив и околните села и градове.

 

Защо да изберете сладкарница Стената?

Качествени продукти
Прясно приготвени
Авторски рецепти
От блата до крема
Без Консерванти
Направени с любов

Цената за едно парче торта варира в границите от 6.20 лв. до 7.20 лв., в зависимост от вкуса и вида декорация, които изберете. 

Ние държим не само на външния вид, така че ще ви зарадваме с вкусна торта изработена специално за вас с натурални продукти. 

За сватбените торти е необходим срок за изработка минимум 30 дена. 

За да направите поръчка разгледайте тортите в нашия каталог и попълнете формата за поръчка. 

След това ще се свържем с вас, за да обсъдим детайлите и да ви дадем крайна цена.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue