Сладоледена къща Стената

Мелби, сладоледи и шейкове

Сладоледена къща Стената“ е легендарно място в което може да се насладите на истински вкусни мелби, комбинацията от сладолед, добри приятели и красива гледка придава невероятно атмосфера и запомнящо се изживяване. 

Заповядайте на: ул. Никола Петков 7, гр. Пловдив!

Нашите мелби

Характерно за нашите мелби е, че винаги са в голямо количество с много сладолед, свежи плодове, домашно сладко, вкусна сметана и интересни декорации.

 
Разнообразието и комбинациите от вкусове се допълва от уникалните имена.

Приятно място с гледка

Намираме се на тиха и спокойна улица в уютно дворче с прекрасна гледка към парк Бунарджика.

Заповядайте в Сладоледена къща Стената, когато искате да се насладите на природата в големия град и да избягате от шума и тълпата.

Вкусът на мелбите

Вече 30 години сладоледена къща „Стената е любима спирка на всички почитатели на сладоледа.

Горди сме, че вкусът на мелбите остана непроменен през годините и сме желно място за хапване на сладолед в жегите и за приятно прекарано време  със семейство и приятели.

гр. Пловдив, ул. „Никола Петков“ 7

Защо
„Стената“? 

Сладоледена къща „Стената“ е семеен бизнес, роден в нашите млади студентски години. 

Поставихме началото през 90-те, когато падаха стени и граници, а ние слушахме The Wall на известната британска група Pink Floyd и не искахме да бъдем Comfortably Numb

Нашата история

Всичко започна през един прекрасен месец май на 1991 година. Тогава отворихме заведението и гарнирахме първите мелби с малини от собствения си двор.

През годините усъвършенствахме всеки детайл – сладоледа, плодовете, ядките, заливките, малките играчки, които радват децата.

Днес мелбите ни са разпознаваеми с оригиналните си имена, артистичната си визия, различните комбинации и вкусове и мястото си остава все същото – сладоледена къща „Стената“. 

Нашите майстори

Майсторите, които сътворяват за вас неповторимите комбинации от сладолед и плодове, са Бойчо Събев и Пламен Попов. Те са с нас от началото и неусетно се превърнаха в част от семейството и “основни тухли” в Стената. 

Новини и рецепти

Сладкарница

Коледа 2021

Както всяка друга година и тази сме приготвили страхотни сладки неща за Коледните празници.Любимата джиджифилова коледна къщичка, кутии с различни по вкусове сладки, 3д елхичка

Прочети повече
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue